Vion wint eerste Estafettestokje ‘Keep on Learning’

IMG 2436  VION 2018

AgriFood Capital beloont Vion met werkgeversprijs

Vion Food Group heeft het eerste Estafettestokje voor werkgevers gewonnen, binnen de campagne ‘Keep on Learning’ van AgriFood Capital werkt!. AgriFood Capital werkt! is het regionale arbeidsmarktprogramma van Noordoost-Brabant. Het stokje is een erkenning voor de manier waarop Vion medewerkers in staat stelt om zich te blijven ontwikkelen. Duurzame inzetbaarheid staat centraal in het HR-beleid van Vion.  

Waarom Vion?
In het juryrapport geeft AgriFood Capital de volgende argumentatie voor het toekennen van de prijs aan Vion: “Vion geeft sinds een aantal jaar op een aansprekende en inspirerende manier vorm en inhoud aan duurzame inzetbaarheid van zijn mensen. Dat gebeurt via drie pijlers ‘passie en motivatie’, ‘vitaal en weerbaar’ en ‘vaardig en wendbaar’. Alle medewerkers worden gemotiveerd, geactiveerd én gefaciliteerd om te (blijven) leren en ontwikkelen. Hierbij staat bewustwording van het nut en noodzaak om te (blijven) leren en ontwikkelen centraal. Vion laat zien dat ook in een vrij traditionele sector zoals de vleesindustrie blijven leren een must is.”

Bewustwording
Roy Paalman – Director Human Resources binnen Vion Food Nederland - nam het Keep on Learning estafettestokje namens Vion Food Group in ontvangst. Roy: “Ik ben er trots op dat wij het eerste Estafettestokje voor werkgevers hebben gekregen. Zo kunnen we laten zien dat opleiden en ontwikkelen bij ons hoog in het vaandel staat. Opleiden en ontwikkelen gebeurt binnen Vion onder andere binnen de Vion Academy. Eigen inzet en eigen initiatief, en vooral de bewustwording hiervan bij medewerkers, vinden we als werkgever erg belangrijk. Duurzame inzetbaarheid is een van de pijlers binnen het HR-beleid van Vion. Investeren hierin, zorgt ervoor dat medewerkers vaardig en wendbaar blijven en goed voorbereid zijn op de toekomst.”

Keep on Learning – campagne en filmpje
Het Keep on Learning estafettestokje wordt elke maand doorgegeven van werkgever naar werkgever. Hierbij staan werkgevers en hun initiatieven op gebied van duurzame inzetbaarheid in de schijnwerpers. Werkgevers kunnen hun eigen initiatieven of die van andere werkgevers nomineren voor het estafettestokje. Kijk voor meer informatie over de campagne van ‘AgriFood Capital werkt!’ op www.keeponlearning.nl.  Bekijk ook het filmpje op www.agrifoodcapital.nl/keep-on-learning/ambassadeurs/, waarin HR-directeur Roy Paalman namens Vion het estafettestokje in ontvangst neemt en toelichting geeft op duurzame inzetbaarheid binnen Vion.

 

Klik hier voor het persbericht van AgriFood Capital.